Kindergebaren cursus

(1,5 jaar – 5 jaar)

Interactief

Een interactieve cursus waarbij verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd.

Ondersteund door liedjes

Speciaal voor deze cursus gemaakt. Deze liedjes krijg je mee op cd, zodat je thuis de activiteiten verder kan beoefenen.

Meer dan 30 gebaren

Leer meer dan 30 gebaren.

Wat kun je verwachten?


ma 10:00 – 10:45
za 10:00 – 10:45

Spelenderwijs leren

6 bijeenkomsten

Incl. liedjes cd en
cursus boek

Ma of zat ochtend

1,5 jaar – 5 jaar

Activiteiten met gebaren
30
Leer meer dan 30 gebaren

90 euro

De Kindergebaren cursus is een leuke interactieve cursus voor ouder en kind. Door middel van verhaaltjes, spelletjes, liedjes en gebarentaal worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. De gebaren zijn dus een middel en geen doel op zich.

De cursus is bestemd voor ouders met een kind in de leeftijd van 1,5 – 4 jaar. Per bijeenkomst is er ruimte voor 6 ouders met kind. Een cursus duurt 45 minuten per bijeenkomst. In totaal zijn er 6 bijeenkomsten per thema. Elke bijeenkomst worden er nieuwe gebaren aangeleerd. Tijdens de bijeenkomst zullen we samen met de kinderen verschillende leuke activiteiten uitvoeren.

De activiteiten worden ondersteund door liedjes die speciaal voor dit programma zijn gemaakt. De cd’s met liedjes passen bij de thema’s uit de lessen.  Deze cd krijg je mee naar huis. Zo kunnen jullie thuis ook verder met de liedjes en activiteiten.

Momenteel zijn alleen de Babygebaren cursussen beschikbaar.

Kindergebaren @ home

Op aanvraag verzorg ik ook cursussen aan huis. Lijkt het je leuk om met bevriende gezinnen in een vertrouwde omgeving de cursus te volgen, dan kan dat!

 

Maak een afspraak

 

Contact

Charmaine Kleberg
06 18799704
contact@waarzijnjehandjes.nl

Social media

Partner van

ksw
Babygebaren
Gebarenstem