Babygebaren cursus

(6 maanden – 2 jaar)

Motoriek

Omdat de grove motoriek zich eerder ontwikkeld dan de fijne motoriek, is het mogelijk dat baby’s eerder gebaren aanleren dan gesproken woorden.

Ervaringen delen

Ontdek wat andere ouders ervaren tijdens de oefeningen met hun kind. Deel jullie ervaringen en kom erachter waarin je je kan excelleren.

Meer dan 50 gebaren

Leer vanuit het gebaren woordenboekje meer dan 50 gebaren.

Wat kun je verwachten?


op afspraak

Praten mét i.p.v. tegen je baby

2 bijeenkomsten

Babygebaren woordenboekje


zat of zondag middag

6 maanden – 2 jaar
50
Leer meer dan 50 gebaren
 130 euro per ouderkoppel

De Babygebarencursus voor ouders bestaat uit twee bijeenkomsten die plaatsvinden in Amsterdam. De eerste bijeenkomst duurt twee uur.

Na de basis van Babygebaren, die in de eerste bijeenkomst aan de orde komt, kun je in de tweede (en optioneel derde) bijeenkomst je vragen stellen, ervaringen delen en natuurlijk nieuwe gebaren leren. Op deze manier wordt er nog meer perspectief gegeven aan de methode Babygebaren. De tweede bijeenkomst duurt anderhalf uur.

Idealiter komen beide ouders naar de cursus; als dit niet lukt kan iemand die regelmatig oppast bij het gezin (bijvoorbeeld een opa of oma die het leuk vindt om ook met Babygebaren te gaan werken) meekomen in plaats van een ouder.

Babygebaren @ home

Momenteel verzorg ik op aanvraag cursussen aan huis. Lijkt het je leuk om samen met je partner of met bevriende gezinnen in de vertrouwde omgeving van je huis de cursus te volgen? Dat kan!
Mail me op: c.kleberg@live.nl

Maak een afspraak

Contact

Charmaine Kleberg
06 18799704
contact@waarzijnjehandjes.nl

Social media

Partner van

ksw
Babygebaren
Gebarenstem